Ломаченко поділився прогнозом на потенційний поєдинок Усика проти Ф'юрі

Василь Ломаченко вважає, що Усику під силу перемогти Ф'юрі.

Колишній чемпіон світу Василь Ломаченко поділився думкою про потенційний поєдинок володаря поясів WBA, WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі Олександра Усика і чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі.

34-річний український боксер вважає, що значна перевага в габаритах не допоможе британцеві здобути перемогу над Усиком.

"Усик - мій друг. Звичайно, я думаю, що він переможе. Усик покаже дуже розумний і технічний бокс з Тайсоном Ф'юрі. Габарити і швидкість? Це не має значення", - сказав Ломаченко в коментарі YouTube-каналу Fino Boxing.

Додамо, що свій наступний бій Василь Ломаченко проведе американського легковаговика Джемейна Ортіса. Поєдинок запланований на 29 жовтня.

Ситуація в суперважкій вазі після перемоги Усика над Джошуа

Українець Олександр Усик у серпні 2022 року здобув перемогу над британським боксером Ентоні Джошуа роздільним рішенням суддів, захистивши титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Після перемоги в реванші над Ентоні, Усик викликав на бій чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф'юрі. Циганський король прийняв виклик українця, однак команди боксерів не змогли домовитися про дату бою. 

Пізніше Тайсон Ф'юрі викликав на бій Ентоні Джошуа і в команді Ей Джея заявили, що приймають виклик Циганського короля, але сторони так і не підписали контракт на цей бій.  

Представник Усика у свою чергу заявив, що наступним суперником українця може стати американець Деонтей Вайлдер

Вас також можуть зацікавити новини: