Йожеф Сабо проаналізував звільнення Патріка ван Леувена  / фото УНІАН

Легенда київського "Динамо" Йожеф Сабо прокоментував звільнення Патріка ван Леувена з "Шахтаря".

"Ну вони й цирк влаштували. Спочатку Йовичевича звільнили, який непогано працював, тепер нідерландця. Взагалі дивно, що його зняли після вольової перемоги над "Антверпеном". Якщо і звільняти, то це треба було робити до матчу у Бельгії, а не тепер. Невже за ван Леувена ніхто не заступився з футболістів? Має бути якась рівноправність, йолки-палки. Я можу тільки поспівчувати ван Леувену. Що тепер буде з "Шахтарем" - я не знаю", - сказав Сабо для sport-express.ua.

Експерт не вірить, що Даріо Срна покращить результати команди на посаді тимчасово в.о. головного тренера.

Відео дня

"Срна був чудовим футболістом, але як тренер для мене він загадка. Я навіть не знаю, чи він навчався на тренера. Потрібно знати, скільки давати навантажень, як починати сезон тощо. Я підтримуватиму Срну, він хороша людина, професіонал, але я не знаю, чи вийде у нього в "Шахтарі". Чи піде на користь "Шахтарю" зміна тренера? Не думаю. Футболісти "Шахтаря", швидше за все, будуть психологічно пригнічені після звільнення ван Леувена", - додав Сабо.

Звільнення Патріка ван Леувена з Шахтаря

Напередодні нідерландський фахівець Патрік ван Леувен був звільненим з поста головного тренера "Шахтаря". 

Колишній футболіст і легенда "Шахтаря" Даріо Срна призначений на посаду виконуючого обов'язки головного тренера "гірників" після звільнення Патріка ван Леувена. 

Нагадаємо, у липні ван Леувен очолив донецький "Шахтар". До цього нідерландець тренував луганську "Зорю", "Маккабі" Тель-Авів і "Феєнорд".

За підсумками минулого сезону ван Леувен був визнаний найкращим тренером чемпіонату України

Вас також можуть зацікавити новини: