Кріштіану Роналду і Ліонель Мессі / фото REUTERS

Нападник саудівського "Аль-Насра" Кріштіану Роналду поділився своєю думкою про протистояння з Ліонелем Мессі, який грає за американський "Інтер Маямі"

Португалець вважає, що їхнє протистояння з аргентинським форвардом змінило історію футболу. Також Кріштіану зазначив, що їхнє протистояння з Мессі вже завершилося. 

"Кому подобається Мессі, той ненавидить Роналду, а кому подобається Роналду, той ненавидить Мессі? Ненависть? Я не бачу таких речей, суперництво вже завершилося. Було добре, глядачам сподобалося.

Відео дня

Якщо вам подобається Кріштіану Роналду, ви не повинні ненавидіти Мессі. Вони обидва дуже хороші, вони змінили історію футболу. Нас поважають у всьому світі, це найголовніше. Мессі йде своєю дорогою, я - своєю. З того, що я бачив, у нього все добре. Ми повинні продовжувати залишати свій слід у футболі, а в суперництві я не бачу сенсу. Я вже говорив, ми ділили сцену 15 років і в підсумку стали, не можу сказати друзями, але поважаючими один одного колегами", - наводить слова Роналду SapoDeSporto.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду покинув європейський футбол минулої зими. Португалець розірвав контракт з "Манчестер Юнайтед" і перейшов до саудівського "Аль-Наср". Ліонель Мессі, в свою чергу, цим в червні покинув французький ПСЖ і перебрався в американський "Інтер Маямі"

Додамо, що напередодні видання France Football оголосило список номінантів на "Золотий м'яч-2023". У список претендентів вперше за 20 років не потрапив Кріштіану Роналду. Ліонель Мессі є одним з головних фаворитів на цю нагороду

Вас також можуть зацікавити новини: