Футболісти Динамо / фото ФК Динамо Київ

У четвер, 15 вересня, в рамках другого туру групового турніру Ліги Європи УЄФА київське "Динамо" зіграє проти кіпрського клубу АЕК. 

Це буде номінально домашній матч для "біло-синіх", адже через повномасштабне вторгнення РФ єврокубкові ігри на території України проводити заборонено. Матч "Динамо" - АЕК пройде в Кракові на стадіоні МКС Краковія. 

Динамо - АЕК Ларнака: прогноз букмекерів на матч Ліги Європи

Відео дня

Обслужить зустріч данська бригада на чолі з Якобом Кехлетом. Допомагати йому будуть лайнсмени Ларс Хуммельгор і Віктор Скітте. Четвертий арбітр - Санді Путрос. 

Динамо - АЕК Ларнака: трансляція

В Україні в прямому ефірі матч Ліги Європи між київським "Динамо" і кіпрським клубом АЕК Ларнака можна буде подивитися на медіасервісі MEGOGO, а також на платформі Volia TV.

Початок гри заплановано на 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, "Динамо" починало цей сезон у Лізі чемпіонів. У другому раунді кваліфікації ЛЧ "біло-сині" здолали за сумою двох матчів "Фенербахче". Перший матч команди зіграли в Польщі внічию (0:0), а в Туреччині перемогу в овертаймі здобули кияни (2:1). У третьому раунді "Динамо" розібралося з австрійським "Штурмом" (1:0, 2:1). 

Пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів "Динамо" все ж не вдалося. Команда Мірчі Луческу програла за сумою двох матчів у раунді плей-оф кваліфікації португальській "Бенфіці" (0:2, 0:3). 

У першому турі групового раунду Ліги Європи "Динамо" на виїзді поступилося турецькому "Фенербахче" (1:2). З поразки розпочав груповий турнір ЛЄ та кіпрський клуб. АЕК на своєму полі поступився французькому "Ренну" (1:2). 

"Динамо" і АЕК Ларнака раніше не зустрічалися ні в офіційних матчах, ні в товариських. Однак у цьому сезоні АЕК перетинався з іншим українським клубом - "Дніпром-1". У кваліфікації Ліги Європи кіпріоти двічі перемогли команду Олександра Кучера (2:1, 3:0). 

Додамо, що в паралельному матчі цієї групи французький "Ренн" на своєму полі прийме турецький "Фенербахче". 

Після першого туру в групі в лідирують "Ренн" і "Фенербахче" - по три очки. 

Вас також можуть зацікавити новини: