Футболісти Динамо / фото ФК Динамо Київ

У четвер, 15 вересня, в рамках другого туру групового турніру Ліги Європи УЄФА київське "Динамо" зіграє проти кіпрського клубу АЕК. 

Це буде номінально домашній матч для "біло-синіх", адже через повномасштабне вторгнення РФ єврокубкові ігри на території України проводити заборонено. Матч "Динамо" - АЕК пройде в Кракові на стадіоні МКС Краковія. 

Обслужить зустріч данська бригада на чолі з Якобом Кехлетом. Допомагати йому будуть лайнсмени Ларс Хуммельгор і Віктор Скітте. Четвертий арбітр - Санді Путрос. 

Відео дня

У першому турі групового раунду Ліги Європи "Динамо" на виїзді поступилося турецькому "Фенербахче" (1:2). З поразки розпочав груповий турнір ЛЄ та кіпрський клуб. АЕК на своєму полі поступився французькому"Ренну" (1:2). 

Перед матчем з АЕКом в рамках чемпіонату УПЛ "Динамо" здобуло перемогу над ФК "Льовов" з рахунком 1:0. Це перша перемога "біло-синіх" після п'яти поразок поспіль. 

АЕК перед грою з "Динамо" також здобув перемогу на внутрішній арені. Команда з міста Ларнака на своєму полі обіграла "Неа Саламіна" (1:0). 

Додамо, що в кваліфікації Ліги Європи АЕК зустрічався з іншим представником України - "Дніпром-1". Кіпріоти здобули перемоги в обох матчах (2:1, 3:0). 

Динамо - АЕК Ларнака: прогноз

Букмекери вважають фаворитом майбутнього поєдинку команду Мірчі Луческу. На перемогу "Динамо" аналітики дають коефіцієнт 1,70, нічия оцінюється коефіцієнтом 3,70, а перемога гостей - 5,10.

Букмекери вважають, що зустріч, найімовірніше, завершиться з рахунком 1:0 на користь "Динамо". Коефіцієнт на даний результат - 6,90.

Додамо, що в паралельному матчі цієї групи французький "Ренн" на своєму полі прийме турецький "Фенербахче". 

Після першого туру в групі в лідирують "Ренн" і "Фенербахче" - по три очки. 

Вас також можуть зацікавити новини: