Спортсмен показав олімпійські ліжка / скріншот

В олімпійському селищі в Парижі всі ліжка вузькі - завширшки лише 90 см. Їх зробили з переробленого картону.

ЗМІ вже назвали їх "антисекс-ліжками", оскільки передбачається, що на них неможливо займатися сексом. Британський олімпійський чемпіон зі стрибків у воду Том Дейлі, приїхавши в олімпійське село, насамперед протестував тамтешні ліжка. Огляд одного з них він опублікував у своєму Instagram.

Спочатку Дейлі показав, яке воно - картонне ліжко, а потім навіть пострибав на ньому і зайняв дещо зухвалу позу. Після цього спортсмен зробив висновок, що ліжко дуже міцне.

Нагадаємо, вперше ліжка з переробленого картону використали на Олімпійських іграх у Токіо 2021 року. Через пандемію коронавірусу секс між спортсменами тоді був суворо заборонений.

Олімпіада в Парижі

Олімпіада триватиме з 26 липня до 11 серпня.

У літній Олімпіаді у Франції візьмуть участь 15 спортсменів із РФ і 16 - із Білорусі. Щодо участі спортсменів із цих країн в Олімпіаді велися тривалі дебати. Наприкінці 2023 року Міжнародний олімпійський комітет вирішив допустити до участі атлетів із РФ і Білорусі тільки в індивідуальних дисциплінах, без прапорів своїх країн та іншої національної атрибутики.

Днями стало відомо, що напередодні відкриття Олімпійських ігор, місцева влада різко посилила боротьбу з "небажаними елементами".

Вас також можуть зацікавити новини: