Угода на 400 мільйонів доларів: Усик та Ф'юрі можуть провести бій на Близькому Сході

Промоутер Джошуа Едді Хірн анонсував божевільні новини.

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн повідомив, що на Близькому Сході може відбутися наприкінці цього року масштабна боксерська подія. В рамках одного вечору можуть пройти два грандіозні поєдинки: Олександр Усик проти Тайсона Ф'юрі (бій за звання абсолютного чемпіона світу) та Джошуа проти Деонтея Вайлдера (бій колишніх чемпіонів світу).

"Є розмови про те, що деякі люди хотіли б провести бої Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика та Ентоні Джошуа проти Деонтея Вайлдера в рамках одного вечора боксу. Це буде коштувати багато грошей, але це буде епічно. Ми проведемо обговорення щодо цього. Угода може обійтися в 400 млн доларів", – сказав Хірн для iFL TV.

Ситуація у суперважкій вазі: головне

Нагадаємо, Олександр Усик повинен був 29 квітня битися з Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона в суперважкій вазі, однак цей бій був зірваний

Раніше промоутер українця Олександр Красюк розповів про причини зриву переговорів по бою Усик - Ф'юрі. 

Після скасування бою з "Циганським королем" команда Олександра Усика перемкнулася на організацію бою з регулярним чемпіоном WBA Даніелем Дюбуа. Нещодавно промоутер Дюбуа повідомив, що його клієнт готовий до бою проти Усика. 

Вас також можуть зацікавити новини: