Василь Ломаченко програв одноголосним рішенням суддів / фото twitter.com/trboxing

У ніч з 20 на 21 травня в Лас-Вегасі український екс-чемпіон Василь Ломаченко зустрічався у ринзі з непереможним американським боксером Девіном Хейні. Звитягу здобув 24-річний представник США.

Боксери змагалися за пояси WBO, WBC, WBA та IBF. Для Ломаченка це був 20-й бій у професійній кар'єрі. В активі українця 17 перемог (11 - нокаутом) і тепер вже три поразки. Хейні на профі-рингу здобув 30 перемог у 30 боях.

Промоутерська компанія Ломаченка Top Rank повідомила, що на території України бій можна буде подивитися у вільному доступі на Ютуб-каналі Top Rank Boxing:

Обоє спортсменів вклалися у ліміт легкої ваги: американець показав 61,1 кг, а Василь - 61,2 кг.

Боксери влаштували сутичку після церемонії зважування, зокрема американець штовхнув у груди Ломаченка:

Востаннє 35-річний Ломаченко виходив у ринг в жовтні минулого року. Тоді Василь не без проблем здолав перспективного бійця Джемейна Ортіса. Хейні у жовтні 2022 року вдруге побив Джорджа Камбососа та захистив титул абсолютного чемпіона світу

24-річний американець переконаний, що він знищить Ломаченка. 

"У мене попереду довга кар'єра. Лома збирається скоро піти на пенсію. Я знищу його. Я зупиню його кар'єру. Після цього він уже не буде колишнім. Я давно хотів цього бою. Нарешті він тут. Шах і мітка. Вони потрапили в пастку. Тепер прийшла моя черга", - зухвало заявляв Хейні.

Ломаченко - Хейні: прогноз букмекерів

Василь теж прокоментував майбутній бій:

"Я вірю, що зможу вийти в ринг та домінувати проти Хейні, вірю, що зможу бути найкращою версією самого себе та покажу відмінний бокс. Хейні перебуває під більшим тиском. Для мене це добре. Це мотивує мене. Хай він боїться. Мене ж це не хвилює, тому що в мене вже були поразки, я андердог і старий боксер", - сказав українець.

Бійці провели дуель поглядів:

Промоутерська компанія Top Rank показала яскраве промо до мегабою. Також повідомлялося, що Ломаченко заробить за поєдинок близько 900 тисяч доларів. 

Додамо, що у 2020 році "Лома" мав шанс стати абсолютним чемпіоном світу, але йому на заваді став Теофімо Лопес.

Ломаченко - Хейні: де дивитися протистояння