Динамо - Шахтар / фото ФК Динамо Київ

У п'ятницю, 3 листопада, відбудеться центральний поєдинок 13-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому "Динамо" зіграє проти донецького "Шахтаря". 

Зустріч команд пройде на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського в Києві. 

Київське "Динамо" йде на 7-й позиції в турнірній таблиці чемпіонату України. В активі "біло-синіх" 16 набраних очок. У минулому турі УПЛ команда Мірчі Луческу зіграла внічию проти "Колоса". Відзначимо, що "Динамо" не може виграти в рамках УПЛ в трьох іграх поспіль (нічия і дві поразки). 

Відео дня

Донецький "Шахтар" займає в турнірній таблиці УПЛ четверте місце. В активі "гірників" 21 очко. У минулому матчі чемпіонату України донеччани під керівництвом Даріо Срни розгромили черкаський ЛНЗ (3:0). 

До матчу проти киян "Шахтар" готує вже новий тренер - Маріно Пушич. Боснійський спеціаліст був призначений на цю посаду 24 жовтня. Для Пушича матч проти "Динамо" стане дебютним в рамках Української Прем'єр-ліги. 

Відзначимо, що під керівництвом боснійця "Шахтар" зіграв вже дві гри: поразка в Лізі чемпіонів від "Барселони" (1:2) і розгромна перемога в Кубку України над "Вікторією" (3:0). 

Динамо - Шахтар: прогноз

Фаворитом поєдинку на думку аналітиків є донецький "Шахтар". Ставки на перемогу "гірників" приймаються з коефіцієнтом 1,82. Перемога "Динамо" оцінюється коефіцієнтом 4,30. Нічия - 3,75. 

На гол підопічних Мірчі Луческу в грі проти "Шахтар" можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,49. Гол "гірників" - 1,18. 

Найбільш вірогідним результатом цієї зустрічі експерти вважають перемогу "Шахтаря" з рахунком 1:0. На такий результат можна зробити ставку з коефіцієнтом 7,50. 

Додамо, що в минулому сезоні матч "Динамо" і "Шахтаря" в Києві завершився внічию з рахунком 1:1. Номінально домашній матч "гірники" виграли з рахунком 3:1. 

Вас також можуть зацікавити новини: