Футболісти Шахтаря готуються до матчу проти Барселони / фото ФК Шахтар

У середу, 25 жовтня, в рамках третього туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА донецький "Шахтар" зіграє проти каталонської "Барселони". 

Зустріч команд пройде на стадіоні "Олімпіко" в Барселоні. Головним арбітром матчу призначений словацький рефері Іван Кружляк. Його асистенти - Браніслав Ханцко і Ян Позор. Четвертий арбітр - Петер Кралович. 

Донецький клуб стартував у груповому раунді текщего розіграшу Ліги чемпіонів з поразки від "Порту" (1:3). У другому турі "гірники" перемогли бельгійський "Антверпен" (3:2). "Барселона" здобула дві перемоги в стартових турах: "Антверпен" (5:0) і "Порту" (1:0). 

Відео дня

Під час міжнародної паузи "Шахтар" оголосив про звільнення з поста головного тренера нідерландського фахівця Патріка ван Леувена. На його місце виконуючим обов'язки був призначений Даріо Срна. Під керівництвом хорвата "гірники" напередодні розгромили в рамках УПЛ черкаський ЛНЗ (3:0). 

"Барселона" перед матчем проти донецького "Шахтаря" здобула перемогу в рамках чемпіонату Іспанії проти "Атлетика" Більбао (1:0). 

Барселона - Шахтар: трансляція

У прямому ефірі поєдинок "Барселона" - "Шахтар" на території України покаже медіасервіс MEGOGO.

Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

Нагадаємо, чинним переможцем Ліги чемпіонів є "Манчестер Сіті", який переміг у фіналі минулого сезону міланський "Інтер". 

Вас також можуть зацікавити новини: