Атлетіко - Реал Мадрид / Скріншот з трансляції Setanta Sports

У четвер, 18 січня, в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспанії "Атлетіко" зіграє в мадридському дербі проти "Реала". 

Гра пройде на стадіоні "Метрополітано". Головним арбітром зустрічі призначений Гуільєрмо Куадра Фернандес. 

"Реал" в минулому раунді Кубка Іспанії здобув перемогу над скромним клубом "Арандіна " (3:1), який представляє четвертий за силою дивізіон чемпіонату Іспанії. "Атлетіко" в 1/16 фіналу впевнено розібрався з "Луго" (3:1). 

Відео дня

Зазначимо, що 10 січня "Атлетіко" і "Реал" зустрічалися в півфіналі Суперкубка Іспанії. Матч вийшов надрезультативним і завершився перемогою "вершкових" (5:3). 

Також в цьому сезоні "Реал" і "Атлетіко" перетиналися в рамках чемпіонату Іспанії. "Матрацники" на своєму полі розбили команду Карло Анчелотті з рахунком 3:1

Додамо, що в матчі проти "Атлетіко" ворота "Реала" захищатиме український голкіпер Андрій Лунін. Про це після перемоги над "Барселоною" у Суперкубку Іспанії повідомив головний тренер "вершкових" Карло Анчелотті

Атлетіко - Реал Мадрид: прогноз

Фаворитом поєдинку "Атлетіко" - "Реал" аналітики вважають команду Карло Анчелотті. Перемогу "вершкових" в основний час оцінюють коефіцієнтом 2,46. На перемогу "матрацників" приймають ставки з коефіцієнтом 2,80. Нічия - 3,50. 

Вихід "Реала" до 1/4 фіналу Кубка Іспанії (з урахуванням додаткового часу і пенальті) оцінюється коефіцієнтом 1,81. На прохід команди Дієго Сімеоне коефіцієнт 2,00. 

Гол "Реала" в цій грі оцінюється коефіцієнтом 1,24. На гол "Атлетіко" можна поставити з коефіцієнтом 1,27. 

На думку експертів, найбільш вірогідним результатом матчу "Атлетіко" - "Реал" в основний час нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймають з коефіцієнтом 7,10. 

Атлетіко - Реал Мадрид: трансляція

На території України в прямому ефірі матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії між "Атлетіко" і "Реалом" можна буде подивитися на OTT-платформі MEGOGO. 

Початок зустрічі - о 22:30 за київським часом.

Нагадаємо, чинним переможцем Кубка Іспанії з футболу є мадридський "Реал", який обіграв 6 травня 2023 року у фіналі "Осасуну" з рахунком 2:1.

Вас також можуть зацікавити новини: