"Він шукає переможців": стало відомо, з ким Усик планує провести наступний бій

Олександр Усик проведе свій наступний бій в 2023 році.

Володар титулів WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Олександр Усик планує провести свій наступний бій в 2023 році.

Представник команди українця Егіс Клімас розповів, що 35-річний український боксер волів би вийти на ринг проти екс-чемпіона за версією WBC в суперважкій вазі Деонтея Вайлдера. Однак, як зазначив Клімас, Усик готовий почекати підсумку найближчого бою Вайлдера з Хеленіусом, щоб потім побитися з переможцем цієї пари. 

"Усик хотів би битися з Вайлдером, але проведе поєдинок з переможцем його протистояння з Хеленіусом. Усик відрізняється від Ф'юрі. Він шукає переможців, а не переможених", - наводить слова Клімаса The Ring.

Крім того, Егіс Клімас зазначив, що команда Усика не збирається переслідувати Тайсона Ф'юрі. 

"Він завжди створював проблеми, коли справа доходила до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. Я думаю, що Ф'юрі боїться Усика. Чому він тікає? Тому що бачить в Усику небезпеку", - заявив Клімас.

Додамо, що бій Вайлдер - Хеленіус відбудеться 15 жовтня в Брукліні. Олександр Усик планує відвідати цей поєдинок особисто.

Для Деонтея Вайлдера поєдинок з Хеленіусом стане 46-м боєм у професійній кар'єрі. Він здобув 42 перемоги в суперважкій вазі, але в 2020-2021 роках двічі програв нокаутом Тайсону Ф'юрі.

Нагадаємо, в ніч на 21 серпня відбувся бій-реванш між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа. Бій тривав 12 раундів, за підсумками яких перемогу роздільним рішенням суддів здобув Олександр (113-115, 115-113, 116-112). Тим самим українець зберіг чемпіонські пояси WBA Super, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі.

Перший поєдинок з Джошуа, який відбувся у вересні 2021 року, Усик виграв одноголосним рішенням суддів.

Раніше УНІАН повідомляв, що Олександр Усик може провести бій за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі проти володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі. Скандальний британець спочатку прийняв виклик українця, однак потім повідомив, що хоче провести бій проти Ентоні Джошуа. Команда Ей Джея погодилася на бій з Ф'юрі. Очікується, що поєдинок Ф'юрі - Джошуа відбудеться в грудні цього року.  

Вас також можуть зацікавити новини: