Футболісти луганської Зорі / фото ФК Зоря

У четвер, 9 листопада, в рамках четвертого туру групового раунду Ліги конференцій УЄФА луганська "Зоря" зіграє проти ізраїльського "Маккабі" Тель-Авів. 

Через повномасштабну війну в Україні номінально домашній матч луганський клуб зіграє на стадіоні "Арена Люблін" у Польщі. Головним арбітром цієї зустрічі призначений шотландський рефері Джон Бітон. 

"Зоря" і "Маккабі" в поточному сезоні групового раунду Ліги конференцій зіграли по два матчі. Матч 3-го туру між цими командами був перенесений на більш пізній термін через війну Ізраїлю проти ХАМАС.

Відео дня

У поточному розіграші ЛК луганчани зіграли внічию з бельгійським "Гентом" (1: 1) і перемогли ісландський "Брейдаблік" (3:2). З 4 очками в активі український клуб посідає друге місце в групі. "Маккабі" в поточному розіграші Ліги конференцій обіграв "Брейдаблік" (3:2) і програв "Генту" (0:2). Ізраїльський клуб з 3 балами займає третю сходинку. Лідирує в групі "Гент" з 7 балами. Замикає квартет "Брейдаблік" - 0 очок. 

Перед матчем проти "Маккабі" підопічні Валерія Кривенцова зіграли внічию проти "Вереса" (2:2) в рамках 13-го туру УПЛ. 

"Маккабі" Тель-Авів через війну в Ізраїлі останній свій матч зіграв ще 5 жовтня в рамках Ліги конференцій проти "Гента". 

Зоря - Маккабі Тель-Авів: прогноз

Фаворитом цього поєдинку на думку аналітиків є ізраїльський клуб. Ставки на перемогу "Маккабі" приймаються з коефіцієнтом 1,78. Перемога "Зорі" оцінена коефіцієнтом 4,60. Нічия - 3,65. 

Експерти вважають, що в матчі "Зорі" і "Маккабі" буде мало забитих голів. Ставки на тотал голів більше 2,5 приймають з коефіцієнтом 1,92. На тотал голів менше 2,5 коефіцієнт 1,88. 

На гол "Зорі" в матчі проти "Маккабі" можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,52. Гол ізраїльського оцінюється коефіцієнтом 1,18. 

Найбільш вірогідним результатом поєдинку "Зоря" - "Маккабі" є перемога ізраїльського клубу з рахунком 1:0. На такий результат можна зробити ставку з коефіцієнтом 7,30. 

Зоря - Маккабі Тель-Авів: трансляція

Поєдинок 4-го туру Ліги конференцій "Зоря" - "Маккабі" Тель-Авів на території України в прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, чинним переможцем Ліги конференцій є англійський "Вест Хем". "Молотобійці" обіграли "Фіорентину" у фіналі минулого сезону.

Вас також можуть зацікавити новини: