Михайло Мудрик / фото ФК Шахтар

Півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної України Михайло Мудрик став на крок ближче до переходу в чемпіонат Англії. 

Як повідомляє авторитетний інсайдер Ніколо Скіра, 21-річний українець домовився про умови особистого контракту з лондонським "Арсеналом".

За інформацією джерела, сторони домовилися про угоду строком на п'ять років.

Відео дня
twitter.com/NicoSchira

"Арсенал" продовжує переговори з "Шахтарем" про трансфер Мудрика. "Гірники" відхилили перший офіційний запит "канонірів" по Мудрику, проте "Арсенал" підготував нову, покращену пропозицію.

Раніше генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про переговори з лондонським "Арсеналом" по трансферу талановитого українського футболіста.

У нинішньому сезоні Михайло Мудрик зіграв у складі "Шахтаря" 18 матчів, забив 10 голів і віддав вісім результативних передач.

Портал Transfermarkt оцінює українського вінгера в 40 мільйонів євро.

Додамо, що "Арсенал" лідирує в турнірній таблиці АПЛ в нинішньому сезоні. За 16 зіграних матчів "каноніри" заробили 43 очки. 

В останньому матчі в 2022 році лондонський клуб обіграв "Брайтон" з рахунком 4:2. У наступному турі підопічні Мікеля Артети приймуть "Ньюкасл" 3 січня.

Нагадаємо, у складі "Арсеналу" виступає футболіст збірної України Олександр Зінченко. Він поповнив склад "канонірів" минулого літа.

Вас також можуть зацікавити новини: