Збірна України з футболу / фото УАФ

У суботу, 11 червня, збірна України зіграє поєдинок групового етапу Ліги націй УЄФА. Суперником підопічних Олександра Петракова стане команда Вірменії.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Вірменія.

Зустріч України та Вірменії прийме стадіон ЛСК у польському місті Лодзь. На поєдинку працюватимуть рефері з Польщі. Арбітраж очолить 44-річний Даніель Стефанскі.

Відео дня

Україна - Вірменія: прогноз букмекерів на матч Ліги націй

Свій шлях у новому сезоні Ліги націй збірна України розпочала з виїзного поєдинку проти збірної Ірландії в Дубліні. Гра проходила на стадіоні "Авіва" і завершилася мінімальною перемогою української національної збірної з рахунком 1:0.

фото УАФ

Збірна Вірменія зіграла вже два поєдинки в поточному розіграші Ліги націй. У першій грі вірмени сенсаційно здолали Ірландію на своєму полі (1:0), а в другому програли в гостях Шотландії (0:2). 

Україна - Вірменія: де дивитися матч

Промокод UNIAN22 надасть безкоштовний доступ на 7 днів до платформи "Київстар ТБ", де доступна відеотрансляція матчу.

Активувати його дуже просто: завантажити додаток "Київстар ТБ" за посиланням https://kyivstar.page.link/J46M. Зайти у додаток, ввести свій номер телефону і пароль, який надійде в SMS. Перейти у розділ "Профіль", натиснути "Введення промокоду" та ввести промокод UNIAN22. Також цей матч буде доступним у записі на платформі.

Крім того, в прямому ефірі гру транслюватимуть телеканали "Футбол 1" і "Індиго TV".

Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

Нагадаємо, 1 червня збірна України обіграла в півфіналі відбору на ЧС-2022 Шотландію з рахунком 3:1. 5 червня підопічні Олександра Петракова поступилися команді Уельсу з рахунком 1:0 в Кардіффі

Збірна України в Лізі націй

  • У першому розіграші Ліги націй (2018-2019) збірна України зуміла піднятися з Ліги В в Лігу А, посівши перше місце в групі з Чехією і Словаччиною.
  • У сезоні 2020-2021 Україна повернулася до дивізіону в через скандальну технічну поразку від швейцарців за матч заключного туру, який не відбувся після того, як головний лікар Люцерна закрив збірну України в повному складі на карантин у Швейцарії. Матч скасували, а УЄФА зарахував технічну поразку української збірної. Апеляція УАФ була відхилена.
  • Збірна України, у якої було 6 очок, у підсумку посіла останнє місце в групі з Іспанією, Німеччиною та Швейцарією. Швейцарці, завдяки технічній перемозі обійшли українців, посівши третє місце з 6 очками.
  • У цьому сезоні Ліги націй Україна виступає в групі 1 з Ірландією, Шотландією та Вірменією. Переможець цієї групи підніметься в Лігу А, а аутсайдер перейде в Лігу С.