Футболісти Шахтаря готуються до матчу проти Барселони / фото ФК Шахтар

У вівторок, 7 листопада, в рамках четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА донецький "Шахтар" зустрінеться з "Барселоною". 

Номінально домашній матч через повномасштабну війну в Україні "гірники" зіграють на стадіоні "Фолькспаркштадіон" у німецькому Гамбурзі. 

"Шахтар" після трьох турів посідає третє місце в турнірній таблиці групи H. В активі "гірників" три набраних очки. У першому турі ЛЧ донеччани програли португальському "Порту" (1:3), у другому турі виграли у бельгійського "Антверпена" (3:2), а в третьому поступилися каталонській "Барселоні" (1:2). 

Відео дня

Перед грою з "Барселоною" підопічні Маріно Пушича перемогли в українському "Класико" київське "Динамо". Центральний поєдинок 13-го туру УПЛ завершився з рахунком 1:0 на користь "гірників". 

Шахтар - Барселона: трансляція

Поєдинок 4-го туру Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Барселона" на території України в прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

Відзначимо, що майбутній поєдинок стане вже одинадцятим офіційним очним протистоянням "Барселони" і "Шахтаря". На рахунку "гірників" - дві перемоги, тоді як "блаугранас" виграли сім разів. Ще один поєдинок завершився внічию. Різниця м'ячів - 20:9 на користь чинного каталонського гранда.

Вас також можуть зацікавити новини: