Віктор Циганков з партнерами по команді / фото twitter.com/GironaFC

У суботу, 29 липня, відбувся товариський поєдинок між англійським "Блекберном" та іспанською "Жироною". 

Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь команди українця Віктора Циганкова. 

Перший гол у цьому поєдинку був забитий на 24-й хвилині - після передачі українця Циганкова забив Крістіан Стуані. На 30-й хвилині Віктор забив вже сам - вінгер збірної України отримав м'яч на лінії штрафного майданчика і точним ударом у нижній кут вразив ворота суперника. 

На 37-й хвилині зустрічі англійському клубу вдалося скоротити розрив у рахунку - відзначився Харрі Леонард. 

На старті другого таймі зірковий нідерландський легіонер "Жирони" Дейлі Блінд забив третій гол іспанського клубу в цьому поєдинку. На 67-й хвилині "Блекберну" вдалося відіграти ще один м'яч, забив Ділан Маркандай. Це був останній гол у цій зустрічі. 

"Блекберн" - "Жирона" - 2:3

Голи: Леонард, 37, Маркандай, 67 - Стуані, 24, Циганков, 30, Блінд, 51

Відео голу Циганкова і огляд матчу: 

Відзначимо, що для "Жирони" це був вже четвертий матч в рамках підготовки до нового сезону. Раніше іспанська команда перемогла "Олот" (4:2), зіграла внічию проти ФК "Андорра" (2:2) і виграла у "Шеффілд Юнайтед" (2:0). 

Для Віктора Циганкова це була перша гра за "Жирону" цього літа. Попередні матчі українець пропустив, оскільки відновлювався після травми. 

Перший офіційний матч "Жирона" зіграє 12 серпня. В рамках першого туру Ла Ліги команда Віктора Циганкова зустрінеться з "Реалом Сосьєдад". 

Нагадаємо, в минулому сезоні Циганков зіграв за "Жирону" 19 матчів у всіх турнірах, забив 3 голи і віддав 6 гольових передач. 

Вас також можуть зацікавити новини: