Гравці збірної України Михайло Мудрик та Юхим Конопля / фото УАФ

У вівторок, 17 жовтня, збірна України зіграє проти національної команди Мальти в рамках 8-го туру відбору на ЧЄ-2024 з футболу

Гра пройде на Національному стадіоні в місті Та-Калі. 

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Мальта - Україна

Відео дня

В рамках кваліфікації Євро-2024 збірна України зіграла шість матчів (три перемоги, одна нічия і дві поразки). У минулому турі відбіркового турніру підопічні Сергія Реброва виграли у Північної Македонії з рахунком 2:0. Перемогу "синьо-жовтим" принесли голи Георгія Судакова та Олександра Караваєва. 

Мальта також зіграла вже шість ігор в рамках кваліфікації Євро-2024 - всі шість матчів команда програла із загальним рахунком 1:15. В рамках 7-го туру мальтійці з розгромним рахунком програли Італії (0:4). 

Перший матч команд в рамках поточного відбору відбувся 19 червня в рамках 4-го туру. "Синьо-жовті" виграли з рахунком 1:0 завдяки голу Віктора Циганкова. Відзначимо, що в другому матчі проти Мальти Циганков не зіграє. Вінгер "Жирони" отримав травму в матчі проти мадридського "Реала" і пропускає жовтневі матчі збірної України.

У грі з Мальтою також через травми не зможуть зіграти Сергій Кривцов та Андрій Ярмоленко. Крім того, "синьо-жовтим" не допоможе в цій грі Руслан Малиновський, який був дискваліфікований через перебір жовтих карток. 

Мальта - Україна: прогноз

Беззаперечним фаворитом матчу є збірна України. Ставки на перемогу "синьо-жовтих" приймаються з коефіцієнтом 1,28. Перемога Мальти оцінюється коефіцієнтом 14,00. Нічия - 5,50. 

На думку аналітиків, в матчі Мальти і України буде забито не менше двох голів. Поставити на загальний тотал голів більше 2,5 можна з коефіцієнтом 1,82. Тотал голів менше 2,5 - коефіцієнт 2,05. 

Найбільш вірогідним результатом зустрічі, на думку експертів, є перемога збірної України з рахунком 2:0. На такий результат ставки приймаються з коефіцієнтом 5,50. 

Додамо, що в цей же день в іншому матчі групи C в рамках 8-го туру збірна Італії зіграє проти Англії. Обидва матчі розпочнуться о 21:45 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: