Віктор Циганков забив переможний гол збірної України / фото уаф

У понеділок, 19 червня, відбувся поєдинок четвертого туру кваліфікації Євро-2024 з футболу, в якому національна збірна України протистояла Мальти

Гра проходила в місті Трнава на стадіоні імені Антона Малатинського і завершилася з рахунком 1:0 на користь команди Сергія Реброва. 

Перший тайм команди завершили без забитих голів. 

Відео дня

На старті другого тайму збірна України отримала шанс забити гол, за гру рукою суддя призначив пенальті у ворота Мальти. Однак капітан "синьо-жовтих" не зміг реалізувати 11-метровий удар, пробивши в поперечину. 

На 72-й хвилині матчу суддя поставив другий пенальті у ворота Мальти. До "точки" підійшов цього разу Віктор Циганков, який впевнено реалізував 11-метровий удар. 

Україна - Мальта - 1:0

Гол: Циганков, 72 пен

Україна: Трубін, Конопля, Кривцов, Забарний, Матвієнко (Миколенко, 46), Степаненко, Маліновський (Буяльський, 63), Ярмоленко (Сидорчук, 81), Циганков (Сваток, 90+5), Судаков, Ванат (Довбик, 63)

Мальта: Бонелло (М. Грек, 45+3), З. Мускат, С. Борг, Ж. Борг, Д. Мбонг (Дегабріеле, 88), Янкам, Гійом'є, Теума (Дж. Грек, 88), Камендзулі, Джонс (Дімек, 62), Нвоко (Сатаріано, 46)

Попередження: Ванат, 41, Малиновський, 56 - С. Борг, 51, Ж. Борг, 69

Огляд матчу: 

Збірна України зіграла свій третій матч в рамках кваліфікації Євро-2024 з футболу. В активі "синьо-жовтих" дві перемоги і одна поразка.

Раніше українці програли збірній Англії (0:2) і перемогли національну команду Північної Македонії (3:2). 

Збірна Мальти зазнала четвертої поразки в чотирьох іграх відбору на ЧЄ. 

У групі С лідирує збірна Англії, в активі якої 9 очок. Збірна України з 6 балами йде другою. По три очки у Італії та Північної Македонії. Мальта поки залишається без очок на останньому місці. 

Наступні ігри відбору на Євро-2024 збірна України зіграє у вересні. 9 вересня підопічні Сергія Реброва зіграють проти Англії, а 12 вересня проти Італії.

Вас також можуть зацікавити новини: