Андрій Лунін / фото realmadrid.com

Голкіпер збірної України Андрій Лунін не покине мадридський "Реал" найближчим літом. 

Український голкіпер повідомив в інтерв'ю El Chiringuito TV, що продовжив свою угоду з мадридським грандом. Таким чином, по завершенні поточного сезону Лунін вже не стане вільним агентом. 

За словами 24-річного голкіпера, його новий контракт з "Реалом" діє до завершення сезону 2024/25. Більш того, Андрій Лунін зізнався, що він не бажає йти з "Реала" і хоче продовжити кар'єру в Мадриді. 

Відео дня

- Які у тебе ідеї... У тебе контракт до 2025 року?

- Так, У мене дійсно контракт до 2025 року. Це ідея, це план. Але я навіть не знаю, що може статися.

- Ти б хотів залишитися в "Реалі"?

- Безумовно, - сказав Андрій Лунін.

Відзначимо, що "Реал" раніше не повідомляв про продовження контракту з Андрієм Луніним. Його чинна угода, згідно з офіційною інформацією, була розрахована до кінця поточного сезону. Влітку українець міг покинути мадридський клуб на правах вільного агента. 

ЗМІ повідомляли, що в послугах Луніна були зацікавлені кілька провідних клубів Європи, серед яких "Баварія", "Арсенал", "Челсі" та інші. 

Додамо, що в поточному сезоні Андрій Лунін зіграв за "Реал" 15 матчів у всіх турнірах. Більш того, українець виходить в основному складі "вершкових" вже в декількох іграх поспіль. Серед яких, була важлива гра проти "Атлетіко" в Ла Лізі. Це вказує на те, що головний тренер "Реала" Карло Анчелотті довіряє українцю більше, ніж іспанцеві Кепі Аррісабалазі. 

Свій наступний матч мадридський "Реал" зіграє 10 лютого проти "Жирони"

Вас також можуть зацікавити новини: