Команда Луніна зіграє проти команди Циганкова і Довбика / Колаж УНІАН, twitter.com/realmadrid, twitter.com/GironaFC

У суботу, 10 лютого, відбудеться центральний поєдинок 24-го туру іспанської Ла Ліги, в якому мадридський "Реал" прийме "Жирону". 

Гра пройде на знаменитому стадіоні "Сантьяго Бернабеу".

Мадридський "Реал" і "Жирона" - лідери поточного сезону чемпіонату Іспанії. "Вершкові" з 58 очками посідають перше місце в турнірній таблиці, "Жирона" з 56 балами - друга. 

Відео дня

У минулому турі "Жирона" і "Реал" синхронно втратили очки. Підопічні Карло Анчелотті у мадридському дербі зіграли внічию проти "Атлетіко". Команда Довбика та Циганкова розійшлася миром в домашній грі проти "Сосьєдаду". 

Відзначимо, що матч першого кола чемпіонату Іспанії між "Жироною" і "Реалом" завершився розгромною перемогою мадридського клубу - 3:0. Голами у складі "вершкових" відзначилися Хоселу, Орельєн Чуамені та Джуд Беллінгем. 

Реал Мадрид - Жирона: прогноз

Згідно з котируваннями букмекерів, фаворитом поєдинку є мадридський "Реал". Ставки на перемогу підопічних Карло Анчелотті приймають з коефіцієнтом 1,44. Перемога "Жирони" оцінюється коефіцієнтом 6,90. Нічия - 5,10. 

Найбільш вірогідним результатом поєдинку "Реал" - "Жирона" аналітики вважають перемогу мадридського клубу з рахунком 2:1. Коефіцієнт на такий результат - 8,50. 

Реал Мадрид - Жирона: трансляція 

На території України поєдинок мадридського "Реала" проти "Жирони" в прямому ефірі покаже відеосервіс MEGOGO, а також платформа Volia TV.

Початок гри заплановано на 19:30 за київським часом.

Вас також можуть зацікавити новини: