Головна зірка Ліверпуля Мохамед Салах / фото REUTERS

У неділю, 17 грудня, відбудеться центральний поєдинок 17-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться "Ліверпуль" і "Манчестер Юнайтед". 

Гра пройде на стадіоні "Енфілд" в Ліверпулі. Головним арбітром зустрічі призначений Майкл Олівер. 

"Ліверпуль" підходить до гри з манкуніанцями в якості лідера АПЛ. "Червоні" за 16 матчів набрали 37 очок. "Манчестер Юнайтед" з 27 балами йде на шостій позциии. 

Відео дня

У минулому турі чемпіонату Англії "червоні дияволи" сенсаційно програли з розгромним рахунком"Борнмуту" (0:3) українця Іллі Забарного. Після цієї гри підопічні Еріка тен Хага зазнали фіаско в Лізі чемпіонів від "Баварії" (0:1) і вилетіли з єврокубків, посівши останнє місце в групі. В останніх п'яти іграх "МЮ" вдалося здобути всього одну перемогу - проти "Челсі" (2:1) - при трьох поразках і одній нічиїй. 

У "Ліверпуля" справи йдуть значно краще. "Червоні" в минулому турі АПЛ обіграли "Крістал Пелас" (1:0). В останніх п'яти іграх команда Клоппа здобула чотири перемоги, програвши лише останній матч - проти бельгійського "Рояль Юніон" (1:2) у Лізі Європи. Варто відзначити, що ця гра не мала турнірного значення для "червоних", які заздалегідь забронювали за собою перше місце в групі. 

Відзначимо, що в минулому сезоні "Ліверпуль" на домашньому стадіоні виграв у "Манчестер Юнайтед" з принизливим рахунком 7:0. По два м'ячі у складі "червоних" у тій грі забили Салах, Гакпо і Нуньєс, ще один гол в активі Роберто Фірміно.  

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: прогноз

Фаворитом цього поєдинку є "Ліверпуль". Перемога підопічних Юргена Клоппа оцінюється коефіцієнтом 1,32. Ставки на тріумф "Манчестер Юнайтед" приймаються з коефіцієнтом 8,80. Нічия - 6,10. 

Гол "Ліверпуля" в грі з "червоними дияволами" оцінюють коефіцієнтом 1,04. На гол команди Еріка тен Хага приймають ставки з коефіцієнтом 1,51. 

Найбільш вірогідним результатом поєдинку "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" є перемога команди Юргена Клоппа з рахунком 2:0. На такий результат ставки приймають з коефіцієнтом 9,20. 

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: трансляція

На території України в прямому ефірі матч "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" можна буде подивитися на каналі Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї гри буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Початок поєдинку - о 18:30 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: