Каземіро - ключовий півзахисник збірної Бразилії / фото REUTERS

У понеділок, 28 листопада, в рамках другого туру групового раунду чемпіонату світу з футболу збірна Бразилії зіграє проти Швейцарії. 

Поєдинок команд пройде в Досі на стадіоні "974". Арена отримала це ім'я на честь такої ж кількості морських контейнерів, які були використані для будівництва стадіону. Це данина місцю, де розташована арена - промислового минулого цієї набережної.

У першому турі ЧС-2022 збірна Бразилії впевнено обіграла національну команду Сербії з рахунком 2:0. Обидва голи у складі "селесао" забив форвард "Тоттенхема" Рішарлісон. 

Відео дня

Збірна Швейцарії також стартувала на мундіалі в Катарі з тріумфу. У 1-му турі швейцарці мінімально переграли збірну Камеруну. Єдиний гол у грі забив Бріл Емболо. 

Таким чином, в очній дуелі зійдуться лідери квартету G. 

Бразилія - Швейцарія: прогноз

Фахівці вважають збірну Бразилії беззаперечними фаворитами протистояння з швейцарською збірною. 

Так, на перемогу "селесао" аналітики пропонують зробити ставку з коефіцієнтом 1,48. Успіх Швейцарії і нічия малоймовірні-коефіцієнти 7,70 і 4,60 відповідно.

Зробити ставку на те, що в цій грі заб'ють обидві команди, можна з коефіцієнтом 2,03. Гол Бразилії оцінюють в 1,12, а на те, що відзначиться збірна Швейцарії, можна поставити за 1,78.

Букмекери вважають, що зустріч, найімовірніше, завершиться з рахунком 1:0 або 2:0 на користь бразильців, коефіцієнти на дані результати - 6,60.

Бразилія - Швейцарія: трансляція

В Україні поєдинок другого туру ЧС-2022 між командами Бразилії та Швейцарії в прямому ефірі можна буде подивитися на Київстар ТБ.

Також гра транслюватиметься регіональними каналами Суспільного, на сайті Суспільне Спорт, а також відеосервісі MEGOGO. 

Стартовий свисток пролунає о 18:00 за київським часом.

Нагадаємо, фінальна частина чемпіонату світу в Катарі проходитиме з 20 листопада по 18 грудня 2022 року.

З повним розкладом матчів ЧС-2022 з футболу можна ознайомитися за посиланням

Чинним переможцем чемпіонату світу є національна збірна Франції, яка у фіналі ЧС-2018 обіграла Хорватію.

Вас також можуть зацікавити новини: