Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола / фото REUTERS

У неділю, 8 жовтня, відбудеться центральний поєдинок 8-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Арсенал" зустрінеться з "Манчестер Сіті".

Гра пройде на стадіоні "Емірейтс" в Лондоні. Головним арбітром зустрічі призначений Майкл Олівер. 

Напередодні матчу проти "Ман Сіті" підопічні Мікеля Артети сенсаційно програли "Лансу" в рамках другого туру Ліги чемпіонів. "Манчестер Сіті", в свою чергу, впевнено переміг німецький "РБ Лейпциг" в ЛЧ

Відео дня

Що стосується АПЛ, то в матчі минулого туру "каноніри" розгромили "Борнмут" з рахунком 4:0. "Городяни" ж сенсаційно програли в гостях "Вулверхемптону". "Арсенал" скористався осічкою команди Пепа Гвардіоли і скоротив відставання від "Сіті" в турнірній таблиці. 

Перед стартом 8-го туру "Арсенал" з 17 балами йде на третьому місці, "Манчестер Сіті" з 18 очками займає першу сходинку. 

Арсенал - Манчестер Сіті: прогноз

На думку аналітиків, фаворитом цього протистояння є "Манчестер Сіті". Ставки на перемогу команди Пепа Гвардіоли приймаються з коефіцієнтом 2,44. Перемога "Арсенала" оцінюється коефіцієнтом 3,05. Нічия - 3,35. 

Зробити ставку на гол "Арсеналу" в протистоянні з "Сіті" можна з коефіцієнтом 1,34. Гол "городян" - 1,27. 

Найбільш вірогідним результатом цієї зустрічі, на думку експертів, є нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 6,80. 

Арсенал - Манчестер Сіті: трансляція

У прямому ефірі на території України пряму трансляцію матчу "Арсенал" - "Манчестер Сіті" можна буде подивитися на каналі Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї зустрічі буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS Ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Додамо, що в минулому сезоні АПЛ "Манчестер Сіті" двічі обіграв "Арсенал" - в гостях з рахунком 3:1 і з рахунком 4:1 на своєму полі. 

Вас також можуть зацікавити новини: