Деонтей Вайлдер / фото BoxingScene

Знаменитий американський боксер Деонтей Вайлдер висловився про можливий поєдинок проти Олександра Усика, що володіє поясами WBO, WBA, IBO і IBF в суперважкій вазі.

37-річний американець назвав українського боксера боягузом, заявивши, що Олександр свідомо уникає бою з ним. 

"Я обома руками за цей бій, але він трохи боїться. Навіть не трохи, а дуже боїться. Я в цій справі, тому знаю багато. Я готовий прийняти цей бій в будь-який момент в будь-якому місці.

Відео дня

Я не ставлю дивних умов, як Ф'юрі і не вимагаю занадто багато. Кожен з нас повинен допомагати іншому заробляти на хліб. Не потрібно завищувати свою вартість і робити подібне лайно, тому що ми всі ризикуємо своїм життям", - заявив Деонтей Вайлдер в коментарі YouTube-каналу "ESNEWS".

Нагадаємо, у квітні цього року Олександр Усик повинен був провести бій за титул абсолютного чемпіона світу проти Тайсона Ф'юрі, але сторонам не вдалося узгодити контракт на поєдинок. 

Після зриву бою з Ф'юрі команда українця переключилася на організацію поєдинку проти претендента на пояс WBA Даніеля Дюбуа. 

Свій останній бій Олександр Усик провів у серпні минулого року. Українець переміг британця в реванші роздільним рішенням суддів і захистив пояси WBO, WBA, IBO і IBF.

Деонтей Вайлдер у своєму останньому поєдинку у першому раунді нокаутував Роберта Хеленіуса. Бій відбувся у жовтні 2022 року. 

Вас також можуть зацікавити новини: