Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / Колаж УНІАН, фото REUTERS

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, в якому зустрінуться володар поясів WBA, WBO, IBF і IBO Олександр Усик і чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі.

Офіційним транслятором історичного мегафайту по всьому світу буде спортивний стрімінговий сервіс DAZN. 

В Україні офіційна трансляція бою Усик - Ф'юрі також буде доступна на цій платформі в режимі PPV (Pay-per-view).

Відео дня

Варто відзначити, що у Великобританії поєдинок за "абсолюта", крім згаданого транслятора, також транслюватимуть канали TNT Sports PPV і Sky Sports PPV.

Попередні бої Олександра Усика на території України транслював сервіс MEGOGO. Однак на сьогоднішній день дана платформа офіційно не повідомляла, що планує трансляцію головного поєдинку в кар'єрі українського боксера. 

Усик - Ф'юрі: що відомо про бій

Бій Усик - Ф'юрі офіційно відбудеться 17 лютого в саудівському Ер-Ріяді на "Kingdom Arena".  

На кону в цьому поєдинку буде звання абсолютного чемпіона в королівському дивізіоні.

Переможець бою Усик - Ф'юрі отримає спеціальний пояс абсолютного чемпіона світу, який буде прикрашений золотом і сріблом, а буквами буде нанесений напис World Heawyweight Undisputed Champion - "Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі". 

Організатори бою повідомляють, що спеціальним гостем заходу стане легендарний Леннокс Льюїс, який був останнім абсолютним чемпіоном хевівейта. 

В андеркарді поєдинку Усик - Ф'юрі виступлять колишній чемпіон світу IBF в першій важкій вазі Джей Опетая, 19-річний Мозес Ітаума і чемпіон світу за версією IBF у другій напівлегкій вазі Джо Кордіна.

Свій останній бій Олександр Усик провів 27 серпня в польському Вроцлаві. Український боксер нокаутував британця Даніеля Дюбуа у 9-му раунді і захистив чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO. 

Тайсон Ф'юрі в своєму останньому поєдинку 28 жовтня переміг Френсіса Нганну роздільним рішенням суддів.

Вас також можуть зацікавити новини: