Тайсон Ф'юрі / фото REUTERS

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі повідомив, що проведе наступний поєдинок колишнім претендентом на пояс Махмудом Чарром.

Про це скандальний британський боксер повідомив у своєму Instagram.

"З нетерпінням чекаю бою з чоловіком, який дійсно хоче побитися, має вогонь, бажання і бився проти деяких найкращих боксерів.

Відео дня

Він знову робить крок вгору. Вийди туди, Чарр", - написав Ф'юрі.

Екс-суперник Віталія Кличка: Ф'юрі назвав ім'я боксера, з яким проведе наступний бій

Додамо, що німецький боксер Махмуд Чарр прийняв пропозицію бою від Тайсона Ф'юрі.

"Тайсон, ти зробив хороший вибір і прийняв хороше рішення – битися з найкращими.

Брат, ми дамо нашим фанатам найбільше задоволення всіх часів", - сказати Чарр.

Тайсон Ф'юрі свій останній бій провів 24 квітня 2022 року. Циганський король відправив у нокаут потужним аперкотом Ділліана Уайта і захистив свій пояс чемпіона світу WBC. 

Після перемоги Усика в реванші проти Джошуа повідомлялося, що Циганський король проведе бій за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі проти українця, але боксера не змогли домовитися про дату бою. 

Пізніше Тайсон Ф'юрі викликав на бій Ентоні Джошуа і в команді Ей Джея заявили, що приймають виклик циганського короля, але сторони так і не підписали контракт на цей бій.  

Напередодні Ф'юрі заявив, що час Джошуа на прийняття бою з ним минув.

Нагадаємо, що Чарр одного разу вже бився за повноцінний чемпіонський пояс в 2012 році. Тоді німецький боксер нокаутом в 4-му раунді програв Віталію Кличку. Українець успішно захистив титул WBC.

З 2019 року Чарр виступає під ім'ям Махмуд, яке йому дали батьки при народженні. Раніше він був відомий як Мануель. За свою кар'єру 37-річний Чарр провів 36 боїв, перемігши 32 рази (18 нокаутом) і поступившись в 4 боях. 

Вас також можуть зацікавити новини: