Перша ракетка України Світоліна розповіла, коли повернеться на корт

Еліна Світоліна отримала дозвіл від лікарів відновити тренування.

Перша ракетка України Еліна Світоліна повідомила, що планує вже скоро повернутися на корт. 

На своїй сторінці в Instagram зіркова тенісистка вирішила відповісти на запитання підписників. Одне з питань стосувалося повернення українки до змагань. 

"Нарешті я отримала зелене світло від лікарів, щоб почати тренуватися дуже скоро. Через кілька тижнів планую повернутися на корт", - повідомила Світоліна.

Нагадаємо, у вересні цього року Еліна Світоліна несподівано оголосила про паузу в кар'єрі. Українська тенісистка повідомила, що має деякі проблеми зі здоров'ям і тому хоче взяти паузу, щоб відновитися. 

Додамо, що Світоліна тільки навесні поточного року повернулася на корт після довгої перерви, пов'язаної з народженням дочки. Повернення українки вийшло тріумфальним - вона повторила особисті рекорди на Ролан Гаррос і Вімблдоні, а також виграла турнір в Страсбурзі, завдяки чому повернулася в топ-30 найкращих тенісисток планети.

Незважаючи на чергову паузу в кар'єрі, станом на 3 листопада Еліна Світоліна продовжує бути першою ракеткою України, займаючи 25 місце в світовому рейтингу WTA. В активі української тенісистки 1809 очок.

Вас також можуть зацікавити новини: