У Сергія Удовкіна залишилися дружина, донька та син / фото facebook.com/UkrainianTennisFederation

Федерація тенісу України (ФТУ) повідомила про загибель колишнього судді Міжнародної федерації тенісу (ITF) Сергія Удовкіна.

Сергій Удовкін народився у 1982 році в Азербайджані, але через війну в Карабасі разом із сім’єю переїхав у Донецьк, де пізніше захопився тенісом та став професійним суддею. Також обіймав посаду виконавчого директора осередку ФТУ в Донецькій області.

З початком російсько-української війни в 2014 році Сергій став на захист України, після чого відмовився від статусу судді ITF з "Білим значком". Загинув Удовкін 25 вересня. У нього залишилися дружина, донька та син.

Відео дня

Янголи спорту: останні новини

Як повідомив президент Національного олімпійського комітету України, міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, на російсько-українській війні загинув вже 361 український спортсмен та тренер.

Брат футболіста "Динамо" Олександра Тимчика Юрій Дятлюк загинув поблизу Мар'їнки Донецької області. Він теж грав у футбол на аматорському рівні.

Також повідомлялося про загибель колишньої футзалістки Елеонори Мальцевої, яка раніше грала за збірну України. Їй було 34 роки.

Вас також можуть зацікавити новини: