Віктор Циганков забив два голи в п'яти іграх відбору на Євро-2024 / фото УАФ

Півзахисник іспанської "Жирони" Віктор Циганков не зможе допомогти національній збірній України у жовтневих іграх кваліфікації Євро-2024 з футболу. 

25-річний футболіст отримав травму в останньому матчі "Жирони" в чемпіонаті Іспанії проти мадридського "Реала"

Як повідомляє прес-служба іспанського клубу, у Циганкова діагностували травму двоголового м'яза стегна правої ноги. На відновлення йому знадобиться приблизно один місяць. 

Відео дня

Таким чином, Віктор пропустить найближчий збір національної збірної України і не зможе допомогти своїм співвітчизникам в іграх проти Північної Македонії і Мальти, які відбудуться 14 жовтня і 17 жовтня відповідно.

Збірна України в рамках кваліфікації Євро-2024 виступає в групі C. Перше місце в цій групі займає Англія з 13 очками. Далі розташувалися збірні Італії, України та Північної Македонії - по 7 очок. Мальта займає останнє місце - 0 очок. 

Додамо, що Віктор Циганков в поточному сезоні зіграв 8 матчів у складі "Жирони", відзначився одним забитим голом і одним асистом. У турнірній таблиці іспанської Ла Ліги "Жирона" посідає третє місце з 19 балами в активі. 

У складі збірної України у відборі на Євро-2024 Циганков зіграв п'ять матчів, забив два голи і віддав одну результативну передачу. 

Вас також можуть зацікавити новини: