Йожеф Сабо / фото УНІАН, Євген Кравс

У середу, 27 липня, київське "Динамо" зіграє поєдинок у відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти турецького "Фенербахче". 

Легендарний у минулому футболіст і колишній тренер "Динамо" Йожеф Сабо прокоментував майбутній матч "біло-синіх". 

"У "Динамо" немає атаки. Забивати реально нікому. Бесєдін - ну ніякий зараз, Циганков зараз слабенький, далекий від своїх найкращих показників.

Відео дня

Тому наш, по суті, єдиний шанс зберегти рівновагу до кінця ігрового часу і дотягнути до лотереї з серії пенальті, де спробувати витягнути щасливий квиток.

Думаю, що саме так буде грати Луческу. Так, є ймовірність зловити турків на контратаці, але вона дуже мала, тому що будемо відверті - "Фенербахче" і, власне, Жезусу перемога зараз потрібна більше, ніж "Динамо", - наводить слова Сабо портал FootBoom.

Нагадаємо, перший матч проти "Фенербахче" київське "Динамо" зіграло внічию 0:0. Номінально домашній матч "біло-сині" вимушено грали в польському місті Лодзь на стадіоні ЛКС імені Владислава Крола.

Фенербахче - Динамо: перед матчем

  • Переможець протистояння вийде в третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів, де зіграє проти австрійського "Штурму". Команда, що програла, потрапить до третього відбіркового раунду Ліги Європи, де зустрінеться з "Словацко" (Чехія).
  • "Фенербахче" перед грою у відповідь проти "Динамо" втратило свого основного захисника Сердара Азіза. МРТ виявила у гравця надрив м'язів в області паху і кровотеча 3 ступеня.
  • "Динамо" в сезоні 2006/07 вже вибивало стамбульський "Фенербахче" з третього раунду відбору ЛЧ. Тоді перший матч у Києві "біло-сині" виграли з рахунком 3:1, а гра у відповідь у Стамбулі завершилася внічию - 2:2.
  • Також "Фенербахче" і "Динамо" перетиналися на стадії групового етапу Ліги чемпіонів в сезоні 2008/2009. Гра на полі "Фенербахче" завершилася внічию 0:0, а в столиці України київський гранд виграв з рахунком 1:0.

Вас також можуть зацікавити новини: