У фокусі уваги німців широкий спектр заходів / фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

Німеччина добре підготувалася для того, щоб захистити українських вболівальників та футболістів під час Євро-2024, заявила міністерка внутрішніх справ країни Ненсі Фезер в інтерв'ю інформаційному агентству dpa.

"Заходи безпеки - на високому рівні й тісно скоординовані між федеральною владою, землями і країнами-учасницями. Ми зробимо все для захисту української команди та її вболівальників. Ми продовжуємо зосереджено проводити підготовку. У фокусі нашої уваги широкий спектр заходів: від захисту від хуліганів та ісламістів до забезпечення кібербезпеки", – зазначила Фезер.

Вона також привітала збірну України з виходом на Чемпіонат Європи та зазначила, що йдеться не лише про спорт. Крім того, вона додала, що разом із українцями буде вболівати за команду Реброва.

Відео дня

Збірна України вийшла на Чемпіонат Європи 2024

Напередодні ввечері, збірна України з футболу виграла національну команду Ісландії у фіналі плей-оф відбору на Євро 2024. Рахунок матчу – 2:1, відзначилися за команду Реброва Віктор Циганков та Михайло Мудрик.

Таким чином, збірна України потрапила на Євро 2024, де зіграє в групі проти національних команд Бельгії, Румунії та Словаччини. Змагання пройде в Німеччині, а перша зустріч відбудеться 17 червня проти збірної Румунії.

Вас також можуть зацікавити новини: