Ігор Йовічевіч / фото ФК Шахтар

У четвер, 23 лютого, відбудеться матч-відповідь плей-офф Ліги Європи між "Шахтарем" і "Ренном"

Головний тренер "гірників" Ігор Йовічевіч прокоментував майбутній поєдинок проти французького клубу. 

Хорватський фахівець зазначив, що "Шахтар" постарається своєю самовіддачею віддячити захисникам України.

Відео дня

"З першого дня нашої подорожі, яка почалася півроку тому, ми завжди, навіть на тренуваннях, а не тільки на матчах, відчуваємо величезну відповідальність перед українським народом, перед Україною, перед воїнами, які борються за нашу свободу. І тут подяка їм щодня і сто разів на день. І ми хочемо, щоб вони, коли дивляться наші матчі, відчували гордість, пишалися б нашою битвою, нашою боротьбою, яку ми даємо на футбольному полі, незважаючи на результат.

Футбол - це гра, зрештою це гра. А те, що відбувається зараз в Україні, - це життя. Тому ми хочемо покласти свої життя на футбольному полі і так віддячити воїнам за те, що вони роблять для нас там, де дійсно показують свій характер і волелюбність. Ми разом сильніші.

І все, що ми робимо і робили останні півроку, - це так ми дякували ЗСУ, людям, які борються за нас, віддають свої життя за нас. Ми всього лише граємо в футбол, але граємо з серцем і віддаємо останні сили на полі, щоб вони, коли дивляться ті 95 хвилин, пишалися нами. Це наша відповідальність у завтрашньому матчі і в майбутніх, поки триває ця жахлива війна, яка, я хочу, щоб закінчилася", - наводить слова Йовічевіча офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, донецький "Шахтар" обіграв "Ренн" у першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи з рахунком 2:1. Номінально домашній матч "гірники" грали у Варшаві. 

Вас також можуть зацікавити новини: