Головний тренер збірної України Сергій Ребров / фото УАФ

У понеділок, 20 листопада, збірна України зіграла внічию проти Італії в рамках 10-го туру відбору на Євро-2024 з футболу

У компенсований до другого тайму час вінгер "синьо-жовтих" Михайло Мудрик впав у штрафному майданчику "Скуадри Адзурри" після контакту із захисником суперника, проте арбітр цієї зустрічі не наважився поставити пенальті. 

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував епізод з падінням Мудрика. Спеціліст вважає, що Крістанте фолив проти українського вінгера, тому суддя повинен був поставити пенальті.  

Відео дня

"З моєї точки зору, це був 11-метровий. Але це вирішуємо не ми. Напевно при перегляді VAR не побачили фолу. Там є люди, які дивляться. 

У нас був план на гру. Ми грали проти чинного чемпіона Європи. Дуже важко проти цієї команди з перших хвилин постійно пресингувати. Тому в першому таймі ми більше сконцентрувалися на обороні, а в другому грали більш інтенсивно, більше пресингували, завдяки цьому відбирали м'яч і створювали моменти. Хлопці дуже засмучені, тому що не домоглися результату. Але я вважаю, що вони показали хорошу гру, можу тільки подякувати їм", - наводить слова Реброва офіційний сайт УАФ

Нагадаємо, матч Україна - Італія завершився внічию з рахунком 0:0. Завдяки цьому результату збірна Італії посіла друге місце в групі відбору на Євро-2024 і отримала пряму путівку до фінальної частини першості континенту.

Відзначимо, що збірна України також ще має шанси потрапити на Євро-2024 через плей-офф Ліги націй, який відбудеться навесні наступного року. 

Вас також можуть зацікавити новини: