Україна - Італія / фото УАФ

У понеділок, 20 листопада, відбудеться поєдинок заключного туру кваліфікації Євро-2024 з футболу, в якому збірна України зіграє проти Італії. 

УНІАН проведе текстову трансляцію матчу Україна – Італія, за якою можна стежити в українській версії сайту.

Через повномасштабне вторгнення російських окупантів в Україну номінально домашній матч проти Італії "синьо-жовті" проведуть в німецькому Леверкузені на стадіоні "БайАрена". Головним арбітром цього матчу призначений іспанський рефері Хесус Хіль Мансано. 

Відео дня

Перший матч команд в рамках відбору на чемпіонат Європи завершився перемогою збірної Італії з рахунком 2:1. У складі "Скуадри Адзури" два голи забив Давіде Фраттезі. За збірну України забив Андрій Ярмоленко. 

Перед матчем проти Італії збірна України зіграла контрольний поєдинок проти польської "Лехії". Гра завершилася перемогою "синьо-жовтих" з рахунком 2:0. Голи забивали Олександр Піхальонок та Єгор Назарина. 

В рамках відбору на ЧЄ-2024 збірна України зіграла 7 матчів: Англія (0:2, 1:1), Північна Македонія (3:2, 2:0), Італія (1: 2), Мальта (1:0, 3:1). 

Україна - Італія: прогноз

Фаворитом цього протистояння букмекери вважають збірну Італії. Так, ставки на перемогу "Скуадри Адзурри" приймаються з коефіцієнтом 2,07. Перемога збірної України оцінюється коефіцієнтом 3,60. Нічия - 3,65. 

Букмекери не вірять у високу результативність поєдинку Україна - Італія. На тотал голів більше (2,5) приймають ставки з коефіцієнтом 2,02, а на тотал голів менше (2,5) - 1,85. 

На гол "синьо-жовтих" у матчі проти "Скуадри Адзурри" можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,46. Гол збірної Італії оцінюється коефіцієнтом 1,24. 

Найбільш вірогідним результатом матчу Україна - Італія букмекери вважають нічию з рахунком 1:1. Коефіцієнт на такий результат - 6,80. 

Нагадаємо, щоб отримати пряму путівку на Євро-2024 з футболу збірній України потрібно обіграти Італію. 

Вас також можуть зацікавити новини: