Олександр Петраков / фото REUTERS

Один з ключових гравців збірної України Олександр Зінченко отримав травму і не зможе допомогти національній команді у вирішальних матчах групового турніру Ліги націй проти Шотландії та Вірменії. 

Як повідомляє прес-служба УАФ, Зінченко травмувався на тренуванні лондонського "Арсеналу" і тепер буде відновлюватися близько 2 тижнів.

Зазначимо, що раніше у Зінченка вже були проблеми зі здоров'ям, через які він пропустив два матчі "канонірів". Всього в поточній кампанії українець провів за лондонську команду п'ять поєдинків, відзначившись однією гольовою передачею.

Відео дня

Додамо, що раніше збірна України через травми втратила півзахисника Миколу Шапаренка та воротаря Георгія Бущана. Таким чином, Олександр Петраков зіткнувся з серйозними кадровими проблемами перед вересневим збором національної команди. 

Підопічним Олександра Петракова належить зіграти три матчі в Лізі націй - двічі проти Шотландії (21 і 27 вересня) і на виїзді з Вірменією (24 вересня).

Нагадаємо, збірна України зіграла в нинішньому сезоні Ліги націй три поєдинки. Підопічні Петракова обіграли На виїзді Ірландію (1:0), розгромили в номінально домашньому матчі Вірменію (3:0) і зіграли внічию матч-відповідь проти Ірландії (1:1). 

Після чотирьох турів Україна посідає перше місце в групі B1, набравши сім очок.

Вас також можуть зацікавити новини: