Маріно Пушич і Хаві Ернандес / фото ФК Шахтар

У вівторок, 7 листопада, відбудеться поєдинок четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Шахтар" зіграє проти "Барселони". 

Номінально домашній матч через повномасштабне вторгнення російських окупантів "гірники" зіграють на стадіоні "Фолькспаркштадіон" у Гамбурзі (Німеччина). 

25 жовтня в рамках третього туру ЛЧ "Барселона" на домашньому стадіоні перемогла "Шахтар" з рахунком 2:1. Також каталонці здобули перемоги в першому і другому турах, вигравши у "Антверпена" (5:0) і "Порту" (1:0). З 9 балами "блаугранас" посідають перше місце в турнірній таблиці групи H. 

Відео дня

Донецький "Шахтар" в рамках першого туру ЛЧ програв "Порту" (1:3), а в другому здобув вольову перемогу над "Антверпеном" (3:2). Після трьох турів в активі "гірників" 3 набраних очки. Донеччани займають третє місце в групі. 

Перед матчем з "Барселоною" підопічні Маріно Пушича в рамках 13-го туру УПЛ виграли у київського"Динамо" (1:0). Переможний гол у цій грі забив Олександр Зубков. 

Каталонська "Барселона" в рамках чемпіонату Іспанії насилу обіграла "Реал Сосьєдад". Переможний гол "блаугранас" на 90+2-й хвилині забив Рональд Араухо. 

У матчі проти "Шахтаря" каталонському клубу не зможуть допомогти через травми Серхі Роберто і Френкі де Йонг. "Гірникам" через дискваліфікацію не зможе допомогти Юхим Конопля. 

Шахтар - Барселона: прогноз

Беззаперечним фаворитом поєдинку є каталонська "Барселона". Ставки на перемогу "блаугранас" приймаються з коефіцієнтом 1,28. Перемога "Шахтаря" оцінюється коефіцієнтом 10,50. Нічия - 6,40. 

Аналітики вважають, що в матчі "Шахтаря" і "Барселони" буде забито не менше двох голів. Ставки на тотал голів (більше 2,5) приймаються з коефіцієнтом 1,47. Тотал голів (Менше 2,5) - 2,80. 

Гол "Шахтаря" в цьому протистоянні оцінюється коефіцієнтом 1,75. На гол "Барси" можна поставити з коефіцієнтом 1,05. 

Найбільш вірогідним результатом поєдинку "Шахтар" - "Барселони" на думку аналітиків є перемога "блаугранас" з рахунком 2:0. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 7,20. 

Вас також можуть зацікавити новини: