Сергій Ребров / фото УАФ

У вівторок, 27 червня, збірна України U21 зіграла внічию проти однолітків з Іспанії в рамках 3-го туру групового етапу молодіжного Євро-2023. 

Цю гру відвідав головний тренер національної збірної України Сергій Ребров.

49-річний фахівець подякував команді за вихід до наступного раунду турніру. Також він зазначив, що для нього важливо, щоб всі українські збірні діяли за однією моделлю гри. 

Відео дня

"Вирішив підтримати нашу збірну. Подякував їм за те, що вони пройшли в наступний раунд. Вони цілком це заслужили. Мені цікаво подивитися кандидатів у національну збірну. Вважаю, що у нас багато талановитих молодих гравців, до яких потрібно знайти підхід.

Головне завдання - підготувати їх для національної команди. І важливо, щоб всі збірні діяли за однією моделлю гри", - наводить слова Реброва Суспільне спорт.

Додамо, що збірна України U21 під керівництвом Руслана Ротаня перемогла в першому турі групового етапу молодіжного Євро-2023 Хорватію (2:0), у другому турі здолала Румунію (1:0), а в третьому зіграла внічию з Іспанією (2:2). 

"Синьо-жовті" посіли друге місце в групі В, поступившись іспанцям лише в різниці голів, і вийшли в 1/4 фіналу молодіжної першості континенту.

Суперник українців у чвертьфіналі ЧЄ-2023 визначиться 28 червня, коли будуть зіграні матчі заключного туру в групі D. 

Вас також можуть зацікавити новини: