Маккабі Тель-Авів - Зоря Луганськ / фото ФК Зоря

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) затвердив вибір стадіону, який прийме перенесений поєдинок третього туру групового раунду Ліги конференцій "Маккабі" Тель-Авів - "Зоря".

Також на цьому стадіоні ізраїльський клуб зіграє поєдинок шостого туру ЛК проти бельгійського "Гента". 

Згідно з інформацією з офіційного сайту УЄФА, матчі проти "Зорі" і "Гента" ізраїльський клуб проведе в бачку-Тополі (Сербія), на стадіоні "ТСЦ Арена". На ньому грає місцева команда, яка бере участь у груповому турнірі Ліги Європи. Стадіон може вмістити 4500 глядачів. 

Відео дня

Нагадаємо, раніше УЄФА пішов назустріч "Маккабі" Тель-Авів і переніс матч 3-го туру групового раунду Ліги конференцій проти "Зорі" з 26 жовтня на 25 листопада через війну Ізраїлю з Палестиною. Варто відзначити, що луганський клуб виступав проти перенесення цієї гри

Додамо, що матч четвертого туру групового раунду Ліги конференцій "Зорі" проти "Маккабі" завершився перемогою ізраїльського клубу з рахунком 3:1. Номінальною домашній поєдинок через війну в Україні луганський клуб грав у Польщі. 

У турнірній таблиці групи в лідирує з 10 очками бельгійський "Гент". На другій сходинці з 6 балами йде "Маккабі". "Зоря" набрала 4 очки і посідає третє місце. На останній сходинці в квартеті йде ісландський "Брейдаблік" - 0 очок. 

Вас також можуть зацікавити новини: