Кріштіану Роналду / фото REUTERS

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду прийняв рішення завершити свої виступи в англійському "Манчестер Юнайтед".

За інформацією As, легендарний португалець вирішив, що не хоче більше виступати за "Манчестер Юнайтед", не маючи шансів на завоювання трофеїв.

Підписати 37-річного форварда може мюнхенська "Баварія". Цей варіант розглядається на випадок, якщо Роберт Левандовскі все ж піде з німецького клубу цього літа. Раніше поляк заявив, що прийняв рішення покинути "Баварію".

Відео дня

Оточення Роналду вже знає про інтерес з боку мюнхенців.

Нагадаємо, "Манчестер Юнайтед" посів шосте місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги і не зміг кваліфікуватися в Лігу чемпіонів.

"Баварія" ж у 32-й раз у своїй історії стала чемпіоном Німеччини. Мюнхенці в 10-й раз поспіль перемогли в Бундеслізі, що є абсолютним рекордом серед команд топ-5 європейських ліг.

Кріштіану Роналду: кар'єра в "Манчестер Юнайтед"

  • Роналду виступає за англійський клуб з серпня 2021 року, перейшовши з "Ювентуса" за 15 мільйонів євро.
  • У сезоні-2021/2022 Роналду провів 38 матчів у складі "червоних дияволів" у всіх турнірах, в яких забив 24 голи і віддав три гольові передачі. Він став найкращим бомбардиром команди за підсумками сезону.

  • Контракт Роналду з "червоними дияволами" закінчується в 2023 році.