"Мессі, Альба і Бускетс в курсі ситуації": Кривцов - про ставлення зіркових футболістів до війни

Сергій Кривцов розповів про головних зірок "Інтера Маямі".

Захисник національної збірної України Сергій Кривцов, який грає за американський "Інтер Маямі", розповів про зіркових партнерів по команді. 

32-річний футболіст зазначив, що прихід в команду Ліонеля Мессі та інших зірок "Барселони" не став сюрпризом для нього. Також екс-гравець "Шахтаря" розповів, що Мессі, Альба і Бускетс в курсі ситуації в Україні і підтримують нашу країну. 

"Зізнаюся, для мене не було великою несподіванкою, що вони можуть прийти в "Інтер". Коли я підписував контракт, у мене був інсайд, що незабаром Бускетс приєднається, а також були розмови про Лео. На 100% не був впевнений, що це станеться, але сподівався.

Це велика можливість тренуватися і грати з футболістами, які виграли у футболі все. Дає можливість вчитися новому і отримувати досвід. Всі побачили, як змінилися результати "Інтера" в останніх десяти матчах і, думаю, що в цьому вагомий внесок цих хлопців.

На жаль для мене, англійською спілкується тільки Бускетс. Знаю, що Жорді і Лео вже її вчать. Вони в курсі ситуації в Україні. Про деталі не питали, але всім про все відомо, співчувають і підтримують.

Ні, ніяких знижок їм не робить ні тренерський штаб, ні хто-небудь. Скажу більше - крім стандартних тренувань вони завжди допрацьовують у фітнес-залі, йдуть на відновлювальні процедури. Так що на 100% можу сказати, що це великі профі своєї справи", - наводить слова Кривцова УПЛ ТБ

Нагадаємо, Сергій Кривцов перебрався в "Інтер Маямі" у лютому цього року. У складі американського клубу українець зіграв 30 матчів у всіх турнірах, в яких забив один гол і віддав одну результативну передачу.

Цього літа "Інтер Маямі" підписав Ліонеля Мессі, а також двох зіркових гравців каталонської "Барселони" - Жорді Альбу і Серхіо Бускетса. 

Відзначимо, що Мессі допоміг "Інтеру Маямі" завоювати перший трофей в історії клубу - команда стала переможцем Кубка ліг-2023. 

У турнірній таблиці Східної конференції МЛС "Інтер Маямі" займає 14-е місце з 25 очками в активі. У наступному турі команда зіграє протв "Спортінга" з Канзас-Сіті.

Вас також можуть зацікавити новини: