Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг / фото REUTERS

У вівторок, 12 грудня, відбудеться поєдинок шостого туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Манчестер Юнайтед" прийме "Баварію". 

Гра пройде на стадіоні "Олд Траффорд" в Манчестері. Головним арбітром зустрічі призначений норвезький рефері Еспен Ескас. 

"Баварія" впевнено лідирує в групі а, набравши 13 очок за п'ять турів. Мюнхенський клуб вже гарантував собі вихід в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і перше місце в групі.

Відео дня

У "Манчестер Юнайтед" справи йдуть куди гірше. Щоб потрапити в 1/8 фіналу, "червоним дияволам" потрібно обіграти "Баварію" і сподіватися, що "Копенгаген" і "Галатасарай" зіграють внічию між собою в паралельній грі. Якщо "Ман Юнайтед" програє у грі з мюнхенцями, то єврокубковий сезон для них закінчиться. 

Перед матчем проти "Баварії" підопічні Еріка тен Хага сенсаційно програли в рамках АПЛ проти "Борнмута" (0:3). Мюнхенці також провалили свій попередній матч - у Бундеслізі команда Томаса Тухеля з принизливим рахунком поступилася "Айнтрахту" (1:5). 

Манчестер Юнайтед - Баварія: прогноз

Фаворитом поєдинку на думку аналітиків з невеликою перевагою є "Баварія". Перемога мюнхенського клубу оцінюється коефіцієнтом 2,33. Ставки на перемогу "Манчестер Юнайтед" приймаються з коефіцієнтом 2,75. Нічия - 4,10. 

Гол "червоних дияволів" у матчі з "Баварією" оцінюється коефіцієнтом 1,21. На гол мюнхенців ставки приймаються з коефіцієнтом 1,17. 

Найбільш вірогідним результатом поєдинку "Манчестер Юнайтед" - "Баварія" є нічия з рахунком 1:1. На такий результат ставки приймаються з коефіцієнтом 8,40. 

Манчестер Юнайтед - Баварія: трансляція 

Матч 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів між "Манчестер Юнайтед" і "Баварією" на території України в прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Вас також можуть зацікавити новини: