Пеле в лікарні у важкому стані \ фото REUTERS

Триразовий чемпіон світу і один з найвеличніших футболістів Пеле потрапив до лікарні у важкому стані.

Пеле, якому раніше видалили пухлину, було госпіталізовано у Сан-Паулу у вівторок, тоді повідомлялося, що це був плановий візит до лікаря, передає Бі-бі-сі. Раніше у Пеле лікарі діагностували респіраторну інфекцію.

3 грудня з'явилися повідомлення, що легендарний футболіст не реагує на хіміотерапію і проходить курс паліативної допомоги. Пізніше лікарня в Сан-Паулу знову оприлюднила повідомлення, що Пеле "досі проходить лікування, і його стан стабілізується".

Відео дня

При цьому вчора ввечері Пеле написав повідомлення, запевнивши фанатів, що він "міцний і сповнений надії". "Я хочу, щоб кожен залишався спокійним і позитивним", - написав він в "Інстаграмі".

Тим часом, слова підтримки та побажання якнайшвидшого одужання лунали не тільки від фанатів легенди, а й від інших футболістів. Так, капітан збірної Англії Гаррі Кейн сказав: "Нам дуже сумно чути новини про його хворобу, але ми бажаємо йому здоров'я, не тільки я, а й уся збірна Англії. Він надихає, неймовірна людина".

Екс-нападник Німеччини, чемпіон світу Юрген Клінсманн сказав: "Пеле - просто чудова людина. Видатна особистість у світовому футболі. Ми можемо молитися і сподіватися на краще".

Хто такий Пеле

Пеле (справжнє ім'я Едсон Арантіс ду Насіменту) все ще є найкращим бомбардиром збірної Бразилії за всю історію. Він забив 77 голів у 92 іграх та вразив ворота суперників у чотирьох турнірах чемпіонатів світу.

Вас також можуть зацікавити новини: