Михайло Мудрик / фото twitter.com/ChelseaFC

Легендарний екс-голкіпер "Челсі" Петро Чех поділився своєю думкою про перспективи українського вінгера "синіх" Михайла Мудрика у новому сезоні. 

Колишній футболіст вірить, що новий сезон стане проривом для 22-річного гравця збірної України.

"Мудрик провів дуже хорошу передсезонну підготовку - зокрема, тому, що грав на Євро U-21. Тому ви бачите, що він зараз у набагато кращій формі, ніж інші.

Відео дня

Оскільки він добре виступив на турнірі і під час передсезонного збору, то у нього буде більше впевненості і він покаже, на що здатний.

Михайло швидкий, також у нього дуже хороший удар. Я вважаю, що в наступному сезоні він буде пробивати частіше, коли матиме такі можливості. Тому я очікую хорошого сезону в його виконанні", - сказав Чех в коментарі Youtube-каналу "Бомбардир"

Нагадаємо, Михайло Мудрик перейшов в "Челсі" з донецького "Шахтаря". У минулому сезоні українець зіграв за лондонський клуб 17 матчів і відзначився 2 результативними передачами.

У першому турі нового сезону АПЛ "Челсі" грав проти "Ліверпуля". Мудрик почав цю гру в запасі і з'явився на полі на 81-й хвилині зустрічі. Результативними діями українець не відзначився. 

У наступному турі АПЛ "Челсі" зіграє проти "Вест Хема". Поєдинок відбудеться 20 серпня. 

Вас також можуть зацікавити новини: