Йожеф Сабо / фото УНІАН, Євген Кравс

Йожеф Сабо поділився міркуваннями щодо поєдинку між київським "Динамо" та лісабонською "Бенфікою" у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Колишній тренер "біло-синіх" й збірної України дав інтерв'ю для SportArena.

"Сам Луческу щасливчик. Ну просто щасливий! (сміється). Іноді, коли матчі дивлюся, я сміюся. Тому що відбуваються такі моменти, яких не мало бути. Але це, можливо, і добре для нашої команди. Хоча я вважаю, що "Бенфіку" "Динамо" не пройде. "Бенфіка" – це топ-команда, непростий суперник. Я хочу, щоб динамівці пройшли, але це навряд чи станеться. "Бенфіка" – забивна команда. Лісабонці обов’язково заб’ють. Вони всі біжать, ми добре знаємо португальців. Вони добре захищаються, гарні у відборі. Але все може бути", - сказав Сабо.

Відео дня

Нагадаємо, київське "Динамо" стартувало в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів з другого кваліфікаційного раунду. У другому раунді "біло-сині" здолали "Фенербахче". Перший матч команди зіграли внічию (0:0) , а у повторній грі в Стамбулі кияни здобули перемогу в овертаймі (2:1). 

У третьому раунді кваліфікації ЛЧ "Динамо" у двоматчевому протистоянні здолало австрійський "Штурм". Номінально домашній матч підопічні Луческу виграли з рахунком 1:0, а у повторній грі в Австрії зазнали поразки в основний час (0:1), але зуміли переломити хід подій в овертаймі і виграли матч з рахунком 2:1. 

У раунді плей-оф динамівці зіграють проти португальської "Бенфіки", яка в 3-му раунді впевнено розбила данський "Мітьюлланд" (4:1, 3:1). Поєдинки відбудуться 17 і 23 серпня. Перший матч буде для киян номінально домашнім, а матч-відповідь - гостьовим. 

Вас також можуть зацікавити новини: