Ігор Суркіс пояснив перехід на українську мову та відреагував на трансферні чутки навколо Динамо

Президент "Динамо" заявив, що клуб поки не отримував пропозицій щодо трансферу Циганкова.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чому вирішив перейти на українську мову, а також прокоментував чутки про можливі трансфери ключових футболістів київського клубу і потенційне повернення Андрія Ярмоленка.

Про це президент "біло-синіх" розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "ЧИСТИЙ ПІДКАсТ". 

Про перехід на українську мову:

"Не ходжу на курси. Так, я спілкуюся українською мовою, може роблю помилки, тому що знаєте, що я говорив російською. Але я не можу сьогодні говорити по-російськи, тому що це мова наших ворогів".

Про трансфери гравців "Динамо": 

"Для продажу Циганкова має бути пропозиція. Писали про "Севілью", ще щось. Це чутки. Я підтверджую, що ніякої реальної пропозиції по Циганкову не було.

Забарний і Шапаренко? Давайте не обговорювати те, що не сталося. Не буду вдаватися в трансферні подробиці, зараз у нас важливі матчі. Буде гідна пропозиція - розглянемо".

Про повернення Ярмоленка в "Динамо": 

"Він не був близький до "Динамо". Ми з ним розмовляли. Я дійсно запропонував йому розглянути це питання. Але більше ми з ним не просунулися. Він вибрав такий шлях, я це дуже поважаю. У нього дітки маленькі, дружина, батьки, які знаходяться вдома (в Чернігові) – він дуже переживає за них.

Я думаю, прийде час, коли Ярмоленко може повернутися в "Динамо". Можливо, не в якості гравця, а тренера або спортивного директора. Я його дуже поважаю, його патріотичну підтримку. Він заслуговує того, щоб дограти і заробити гроші для своєї сім'ї", - сказав Ігор Суркіс.

Нагадаємо, Андрія Ярмоленка, який перебував у статусі вільного агента після відходу з "Вест Хема", підписав контракт з"Аль-Айном". В еміратському клубі капітан збірної України гратиме під керівництвом Сергія Реброва. 

Вас також можуть зацікавити новини: