Збірна України U21 / фото УАФ

У неділю, 2 липня, відбудеться поєдинок 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023 з футболу, в якому зустрінуться збірні України та Франції. 

Зустріч команд пройде на стадіоні "Клуж Арена" в румунському місті Клуж. 

Збірна України U21 пробилася до чвертьфіналу молодіжної першості континенту, посівши друге місце в групі В. Підопічні Руслана Ротаня в першому турі групового етапу перемогли Хорватію (2:0), у другому турі з мінімальним рахунком здолали Румунію (1:0), а в заключному турі розписали мирову з Іспанією (2:2). 

Відео дня

Молодіжна збірна Франції пройшла груповий етап без втрати очок. "Ле Бле" здолали в першому турі Італію (2:1), у другому турі переграли Норвегію (1:0), а в третьому - з розгромним рахунком виграли у Швейцарії (4:1). 

Франція - Україна: прогноз

Фаворитом цієї дуелі експерти вважають збірну Франції. Ставки на перемогу "Ле Бле" приймаються з коефіцієнтом 1,64. Коефіцієнт на тріумф збірної України - 5,30. Нічия - 3,90. 

На думку аналітиків, матч молодіжних збірних України та Франції вийде результативним. Ставки на тотал голів більше 2,5 приймаються з коефіцієнтом 1,87. На тотал менше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1,93. 

Гол "синьо-жовтих" у цьому поєдинку оцінюється коефіцієнтом 1,59. На гол французів коефіцієнт 1,15. 

На думку експертів, найбільш вірогідним результатом матчу Франція - Україна є перемога "Ле Бле" з рахунком 1:0. Коефіцієнт на такий результат - 7,20. 

Нагадаємо, фінальна частина молодіжного чемпіонату Європи проходить в Грузії і Румунії з 21 червня по 8 липня.

Вас також можуть зацікавити новини: