Артем Мілевський / фото ФК Динамо Київ

Екс-нападник київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський був госпіталізований і знаходиться в лікарні у важкому стані. 

Про це у своєму Instagram повідомив друг знаменитого нападника і колишній партнер по команді Олександр Алієв. Він також зазначив, що лікування Мілевського оплатив президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"Всім привіт. Хочу прояснити ситуацію по Артему Мілевському. Слава богу, вдалося його покласти в лікарню. Він вже протягом 5 днів там. Стан, звичайно, дуже важкий. Але нічого, лікарі борються.

Відео дня

Хочу висловити велику подяку київському "Динамо" і, звичайно, Ігорю Михайловичу Суркісу. Всі витрати він взяв на себе. Яка буде ситуація - я буду вам повідомляти. Я до нього їжджу і відвідую його в лікарні постійно", - сказав Алієв.

Більше подробиць про стан екс-форварда "Динамо" на даний момент немає.

Раніше колишній нападник "Дніпра" і "Шахтаря" Євген Селезньов повідомляв, що Артем Мілевський перебуває у важкому стані, проте від допомоги відмовляється. 

"Артем трохи звернув з дороги, і всі повинні зібратися, щоб допомогти йому. Багато хто говорить, що він дорослий хлопець і сам повинен вирішувати свої проблеми, але друзі пізнаються не тоді, коли добре, а у важкі хвилини. Для мене немає різниці: є у нього гроші чи ні, Артем мій хороший друг і я завжди буду йому допомагати.

Тут потрібно його бажання. Допомогти Артему хочу не тільки я. Ми з хлопцями повинні були відвезти його в лікарню, але він не бере трубку. Що я можу зробити в цій ситуації?", - розповів Селезньов у коментарі Спорт-Експрес Україна

Додамо, що Артем Мілевський востаннє з'являвся на публіці під час поєдинку збірної України у кваліфікації Євро-2024. Форвард шокував своїм зовнішнім виглядом.

Скріншот з відео

Нагадаємо, Артем Мілевський восени 2021 року оголосив про завершення кар'єри. Більшу частину своєї кар'єри нападник провів у київському "Динамо" (228 матчів, 81 гол, 54 асисти). Також він виступав за "Динамо-Брест", "Хайдук", "Спліт", "Газіантепспор", "Минай" та інші команди. 

У складі національної збірної України Мілевський зіграв 50 матчів, забив 8 голів і віддав 4 гольові передачі.

Уболівальникам Артем Мілевський запам'ятався не тільки своєю яскравою грою, але також і різними витівками за межами поля, зокрема небайдужістю до нічних клубів і спиртного.

Вас також можуть зацікавити новини: