Однак у "Реалі" не хочуть, щоб український футболіст покидав клуб / фото УНІАН

Воротар "Реала" Андрій Лунін може залишити мадридський клуб у літнє трансферне вікно. Про це повідомляє Real Madrid Confidencial, посилаючись на журналіста Рамона Альвареса де Мона, який має багато інформації щодо становища у "Реалі".

"Лунін, схоже, вирішив покинути "Реал", - зазначив він.

За словами журналіста, український футболіст впевнений, що з Тібо Куртуа (воротар "Реалу" - УНІАН) потрапити в основний склад команди майже неможливо. 

Відео дня

"Таким чином, "Реал Мадрид" буде змушений залишити свого воротаря другого вибору, що робить варіант повернення Кепи Аррісабалаги ще більш імовірним. У будь-якому випадку, клуб не буде проводити жодних дій, поки від'їзд українського воротаря не стане офіційним", - додали у виданні.

За інформацією джерела, Лунін вирішив, що йому зараз краще перейти у клуб, де він буде мати постійну ігрову практику.

Водночас у Real Madrid Confidencial наголошують, що у клубі не хочуть, аби український воротар йшов від них, адже цього сезону Лунін став "надійною парою рук під воротарським арсеналом". 

"Він зіграв ключову роль у деяких з найвідповідальніших моментів "Реала" в минулому сезоні, що привернуло до нього інтерес багатьох європейських клубів, в тому числі з Прем'єр-ліги", - додали у матеріалі.

Відомо, що Андрій Лунін у цьому сезоні провів за "Реал" 31 матч, у яких пропустив 32 голи, а 12 разів відіграв на нуль. 

Останні новини футболу

Форвард збірної Португалії Кріштіану Роналду прокоментував свої емоції під час матчу зі Словенією. За його словами, після пенальті він був пригнічений. Також він розповів, що цей чемпіонат Європи буде для нього останнім.

"Це буде мій останній Євро, звісно. Але мене це зовсім не турбує. Мене турбує ентузіазм. Мені було шкода вболівальників. Я завжди викладатимуся на повну за цю футболку, сумую я за нею чи ні. І я робитиму це все своє життя. Потрібно брати на себе відповідальність", - сказав футболіст.

Як писав УНІАН, збірна Франції стала п'ятим чвертьфіналістом футбольного Євро-2024. Зазначається, що у матчі 1/4 фіналу підопічні Дідьє Дешама здолали команду Бельгії.

Вас також можуть зацікавити новини: