Олександр Усик і Ентоні Джошуа / фото REUTERS

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі поділився своєю думкою про майбутній реванш між українським боксером Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа.

Ф'юрі впевнений, що українець здобуде перемогу над Джошуа і в реванші та збереже пояси WBA, WBO, IBF і IBO.

"Усик поб'є Джошуа в реванші, і якщо Ентоні не вистачить духу все це витримати, то йому кінець. Його кар'єра закінчиться. Три поразки. Надобраніч. Тебе побив середньоваговик. Посунься.

Відео дня

У Джошуа була можливість позбутися чергової ганьби в бою з Усиком. Він повинен був дати мені можливість вирішити всі проблеми замість нього, при цьому він ще й заробив би, але Ентоні відмовився, тому що жадібність взяла верх", - наводить слова Ф'юрі DAZN.

Нагадаємо, зараз Олександр Усик знаходиться в Європі, де очікує офіційного підтвердження бою проти британського боксера Ентоні Джошуа. 

Усик-Джошуа: що відомо про реванш

  • 25 вересня минулого року Усик здобув перемогу в Лондоні над Джошуа одноголосним рішенням суддів і став чемпіоном хевівейту.
  • Джошуа скористався правом на реванш і за словами промоутера британця повторний бій повинен пройти не пізніше, ніж 2 липня 2022 року. Але через те, що важко вибрати місце для проведення бою, то він може пройти і в кінці липня. Відомий журналіст назвав дату - 23 липня.
  • Саудівська Аравія - дуже ймовірне місце проведення реваншу. Тривають переговори з цього питання.